Bruk kartet til å finne frem på Røst.

Velg en kategori for lettere å finne hva du er på utkikk etter. Her er mye informasjon om Røst i dag og fra Røsts spennende historie, her er opplevelser for voksne og barn, bred presentasjon av overnattingssteder og spisesteder for å nevne noe. Det er totalt 22 kategorier å velge mellom.

Klikk på ikonene på kartet for å få mer informasjon. Her kan du se et utvalg bilder, lese mer, finne praktisk informasjon og klikke deg videre på utvalgte linker til knyttet temaet.

Alt innholdet er presentert på tre språk; norsk, engelsk og italiensk. Klikk på menylinjene oppe til høyre for å bytte til ønsket språk.

Innholdet i siden er lagt av På Røst AS, plattformen er utviklet og driftet av Seria AS i Bodø. Henvendelser kan rettes til Røst næringsforening, post@nrf.no eller på tlf +4797176826 (øy-vert)


-----------------------------------------
APPen er utviklet av Seria AS.

Prosjektet har mottatt støtte fra Nordland Fylkeskommune, Røst kommune og Orkana forlag.

Ideen til Opplev Røst sprang ut av arbeidet med den kulturhistoriske kokeboka TØRRFISK  – kystkultur, Querini, kokekunst fra Røst som om ut i 2018 og arbeidet i referansegruppa for dette prosjektet; Anne Cecilie Pedersen Hildegunn Pettersen, Elisabeth Mikalsen, Einar Stamnes og Olaf Pedersen dy.

Innholdet er utarbeidet av På Røst AS / Elisabeth Johansen. Mange av tekstene er basert på bøkene TØRRFISK  – kystkultur, Querini, kokekunst  og LOFOTEN en kulturminneguide. 

Oversettelse til engelsk: Alasdair Graham-Brown
Oversettelse til italiensk:  Enrica Sollaino / Itra språktjenester på italiensk og Daniela Santori

Foto: Kjell Ove Storvik
Foto startsiden opplevrøst.no: Anders Rolandsen