• Fra spisesalen
    Foto: Røst Bryggehotell
  • Dampede blåskjell
    Foto: Røst Bryggehotell
  • Lokale råvarer inngår i menyen
    Foto: Røst Bryggehotell
  • Hvalcarpaccio
    Foto: Røst Bryggehotell
  • En lekker dessert
    Foto: Røst Bryggehotell
  • Hotellet sett fra sjøsiden
    Foto: Røst Bryggehotell

Restaurant Røst Bryggehotell

Røst Bryggehotells egen restaurant med lokale produkter på menyen, som tørrfisk, klippfisk, hvalkjøtt og lam a la Kari-Anne.

Restauranten har plass for ca 60 personer og har et koselig maritimt miljø. På Røst Bryggehotell bruker vi mye tid på å lage god norsk hjemmelaget mat, hvor ferske råvarer fra havet er hovedingrediensene i våre utsøkte fiskeretter, og andre kvalitetsråvarer fra våre leverandører som sikrer en vellykket matopplevelse.
Hotellet har alle rettigheter.

8064 Røst

For å komme seg til Røst er alternativene ferge (Torghatten Nord) eller fly (Widerøe). Dette kan sees nærmere på via nettsidene til www.torghatten-nord.no og www.wideroe.no

www.rostbryggehotell.no

post@rostbryggehotell.no

Tlf. + 47 76 05 08 00 (07.00–23.00) / +47 995 11 774 / +47 926 80 145

logo Røst bryggehotell og Røst Sjømat

Besøk idylliske Røst Bryggehotel
  • Tørrfiskproduksjonens ”Mekka”
  • Spektakulær natur
  • Nord-Europas største sjøfuglkolonier
  • Røst Bryggehotell tilbyr
  • Romutleie
  • Bar
  • Restaurant
  • Møterom
  • Sykkeutleie
  • Charterbuss på bestilling
  • Omvisning på tørrfiskloft
  • Formidler båtturer til Skomvær/fuglefjellene
  • 100 meter fra fergeleie og tre km fra flyplass

    !
    9
    N
    1
    2