Røst Bryggehotells egen restaurant med lokale produkter på menyen, som tørrfisk, klippfisk, hvalkjøtt og lam a la Kari-Anne.
Restauranten har plass for ca 60 personer og har et koselig maritimt miljø. På Røst Bryggehotell bruker vi mye tid på å lage god norsk hjemmelaget mat, hvor ferske råvarer fra havet er hovedingrediensene i våre utsøkte fiskeretter, og andre kvalitetsråvarer fra våre leverandører som sikrer en vellykket matopplevelse.
Hotellet har alle rettigheter.
8064 Røst
For å komme seg til Røst er alternativene ferge (Torghatten Nord) eller fly (Widerøe). Dette kan sees nærmere på via nettsidene til www.torghatten-nord.no og www.wideroe.no
Tlf. + 47 76 05 08 00 (07.00–23.00) / +47 995 11 774 / +47 926 80 145
Besøk idylliske Røst Bryggehotel
- Tørrfiskproduksjonens ”Mekka”
- Spektakulær natur
- Nord-Europas største sjøfuglkolonier
- Røst Bryggehotell tilbyr
- Romutleie
- Bar
- Restaurant
- Møterom
- Sykkeutleie
- Charterbuss på bestilling
- Omvisning på tørrfiskloft
- Formidler båtturer til Skomvær/fuglefjellene
- 100 meter fra fergeleie og tre km fra flyplass